НОВО чрез Асоциация УНИКАЛ: ONLINE АКАДЕМИЯ: при Хранителни Нарушения (ХН)

Групи и Обучения се предлагат и във Варна в частен кабинет  (виж ТУК) 

ХН-Хранителни Нарушения

1.Емоционална Подкрепа: споделяне, справяне с кризи и рецидиви и взаимно  окуражаване по пътя на възстановяване от ХН Вижте повече ТУК!

2. Психо-Терапевтични групипо доказала ефективността си програма за всички аспекти в процеса на лечение на ХН Вижте повече ТУК!

 3. Психо-Обучителни групи във всички важни за  възстановяване от ХН теми с Практични Упражнения Вижте повече ТУК!

4. Групи при Нарушен Контрол в Храненето чрез ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕРеволюционна научно доказана система Вижте повече ТУК!

5. Практични Семинари при Неконтролирано Преяждане, Емоционално Хранене и Йо-Йо Ефекта от Диетите  Вижте повече ТУК!

6. Навигирана Само-Помощ по уникална система съчетаваща Британска OnLine програма с нормализиране на хранeнето Вижте повече ТУК!

7. Консултации и Практични Семинари за Родители на засегнати от хранителни нарушения и неконтролирано преяждане  Вижте повече ТУК! 

8. OnLine и Дистанционни: Обучения за „Базови Умения в Консултирането при Хранителни Нарушения Вижте повече ТУК!

9Специализирани Уебинари за професионалисти и студенти в психологически, медицински, социални, педагогически и други сфери Вижте повече ТУК!

 View WizIQ Profile of Елисавета Веселинова Павлова За записване, ни изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com с тема: ЗАПИСВАНЕ/ЗАПИТВАНЕ 

При въпроси, моля изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com, като опишете на кратко случая си или на вашето дете, за да имаме предварителна информация и да реагираме професионално!

Тел. за връзка:  +359 897 621 607, +359 878 205 221 *Поради високата ни ангажираност, предпочитаме да ни изпращате имейли с въпросите си или да ни пишете съобщения ако е спешно!

 Индивидуални и Групови Консултации:

1. Във Варна в Консултативен кабинет в центъра на града – САМО СЪС ПРЕДВАРИТЕЛНИ ЗАПИСВАНИЯ

2. Он-Лайн посредством модерната ни Обучителна Платформа WizIQ & чрез видео връзка по Скайп- в удобни за вас дни и часове-независимо къде по света се намирате

Консултирането и терапията на болни от Хранителни Разстройства (ХР) се предлага от Елисавета Павлова- сертифициран специалист към лидерът : Американската Международна Асоциация за Специалисти-Терапевтично Консултиране за засегнати от Хранителни Нарушения.

По време на няколко годишният си опит в най-голямата организация за Хранителни Разтройства (ХР) в Канадската провинция Кебек (в Монтреал): работа и с множество групи по психо-обучителна (основно Когнитивно-Поведенческа Терапия) е имало 97% успешност за болните от Хранителни Разстройства.

При въпроси и за записване, моля изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com, като опишете на кратко случая си или на вашето дете, за да имаме предварителна информация и да реагираме максимално професионално!

Тел. за връзка:  +359 878 205 221 ,  +359 897 621 607 *Поради високата ни ангажираност, предпочитаме да ни изпращате имейли с въпросите си или да ни пишете съобщения ако е спешно.

ПРЕДИМСТВА НА ВИРТУАЛНИТЕ ГРУПИ & КОНСУЛТАЦИИ ЗА ХН

Виртуални Консултации  на базaта на доказали в дългогодишната практика на лечение на ХН: Американски / Канадски,  Психо-Обучителни и Когнитивно-Поведенсчески Програми за засегнатите от Хранителни Нарушения: Анорексия, Булимия, Хиперфагия/ Склонност към Преяждане, Емоционално Хранене, които се провеждат чрез Skype.

За Запитвания и Записване за Виртуална Консултация, моля изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com 

On-line консултиране- индивидуално или в група от максимум 10 члена, за нарушения в храненето: анорексия, булимия, склонност към преяждане, хиперфагия/ компулсивно преяждане, емоционално хранене и EDNOS (нарушения в храненето, които не са класифицирани по друг начин); използваните психотерапевтични техники включват: когнитивно-поведенчески, междуличностни, психо-обучителни, арт-терапевтични, клиент-центрирани, себе-хипнотични терапевтични техники, анти-стресови и други специализирани за лечение на ХН техники .

Консултациите имат за цел по-добро разбиране на хранителни разстройства и да предоставят информация относно техните причини, последствия и лечение. Също така,се предлагат инструменти, за да се помогне по-успешно управление на емоции, мисли, чувства, конфликти и ситуации, които могат да възникнат. Обсъждат се теми като разрешаване на конфликти, изображение на тялото, нарушена представа за собсвтеното тяло, понижена самооценка и ниско самочувствие, ирационални идеи и промяна в мисловните модели, емоции, перфекционизъм, самочувствие, връзката хранене-мисъл, семейни и междуличностни отношения;  социални умения за утвурждаване и изучаване на качеството постоянство, интимност, женствена сексуалност, комуникация, холистични аспекти, управление на стреса и техники за релаксация, преодоляване на липсата на мотивация и така нареченото„бавене“ и много други. Цели се- да все осигурят засегнатите от хранителни разстройства с инструменти за ефективно-здравословно справяне и преодоляване на хранителните нарушения, както и профилактика на рецидиви, като се фокусират повече върху своите отговорности.

Кога е възможна и препоръчителна  Виртуалната Психотерапия и Онлайн Консултирането:

• Когато живеете на място, където няма специализирани услуги;
• Ако живеете в чужбина и предпочитат да обсъждат проблемите на роден език;
• Когато искате да спестите пари, като посетите психотерапевт, който практикува далеч от местоположението си;
• Когато имате психична диагноза и се нуждаете от допълнителна подкрепа
• Когато искате да запазите анонимността си;
• Когато имате достъп до интернет (Skype) и предпочитате модерна комуникация.

Предимства на Виртуалнoтo Психологическо Консултиране:

• спестяват време и пари;
• поддържат анонимност;
• не е необходимо да напускате вашия дом или офис;
• удобна форма на плащане;
• предлагат гъвкавост- да се насрочват по Skype в удобно за вас време;
• особено подходящи за хора, които живеят в чужбина, но без достъп до психотерапевтични услуги в страната на пребиваване.

  

Leave a Reply