Обучение “Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики”

Обучение „Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики” е едно уникално теоретико-практично обучение включващо събрани от професионалната практика на д-р Елисавета Павлова, като експерт в работа с хранителни нарушения ефективни терапевтични модели на световно ниво, съчетани с доказани и от повече от 12 годишният и опит практични подходи за консултиране в сферата. Измежду застъпените теми са следните: Мотивация при консултиране на лица с хранителни нарушения

  • Как да помагаме на консултираното лице с хранително нарушение да намери причини да си върне живота
  • Прилагане принципите на мотивационно интервюиране за адресиране на притеснения, свързани с теглото и хранителните разстройства
  • Балансиране между себе приемането и промяната на телесния образ
  • Приемане на тялото и физическата активност
  • Ръководство за хранене и физическа активност
  • Есенциални практики при работа с хранителни нарушения: Преформулиране на неразумни убеждения за хранене, храна, тегло и тяло в разумни убеждения  Работни бланки за практична работа-консултиране или терапия относно: мисли, емоции, поведения, нормализиране на хранене и физическа активност, техники за справяне с релапси и други важни практики специфични за работа с лица с хранителни нарушения.

Формат на обучението

Дистанционен формат – Получавате на имейла си в текстов и Pdf формат обучителните си материали, които записвате на ваш носител- телефон, таблет или лаптоп и имате пълна свобода да се обучавате според собственото си темпо. Ще разполагате постоянен достъп до вашите обучителни материали, бланки и въпросници, както и възможността да ги използвате само в  удобните за вас предпочитани дни и часове според заетостта ви, подготвяйки- написвайки в текстви файлове и съхранявайки курсовите си работи.

Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти IAEDP, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили  част от семинарните обучителни материали в това обучение.

За контакт директно с д-р Елисавета Павлова, моля изпращайте имейлите си на: elisaveta.pavlova.phd@gmail.com
Тел. за връзка: 0897 621 607

*Поради високата ни ангажираност, предпочитаме да ни изпращате имейли!

УНИКАЛ е официален международен клон и оторизиран обучителен партньор- Designated Educational Affiliate in Bulgaria на международната организация за професионалисти при хранителни нарушения iaedp™, с председател и член на борда на директорите към iaedp™ д-р Елисавета Павлова, която е и основател и обучител на УНИКАЛ.

Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи. Станете партниьори в мрежата на Асоциация Уникал и академия “Емоции и Хранене”.

Цени и Отстъпки за Курсове и Обучения

Такса за обучението: 450 лв

Бихте могли да заплатите разсрочено за 2 поредни месеца по 225 лв.

За всички комбинирани отстъпки е възможно  разсрочено заплащане за 2 или 3 пордени месеца! 

ОбученияЗа 1 човек За 2-ма душиЗа 3-ма души
1-10% при ранно записване-10% 
2

-10% от 2-то обучение/ -10% при късно записване

-15%-20-25%
3-15% при късно записване-15%-20-25%
>4-20%-25-45%-25-40%

*Отстъпките са валидни за всички обучения  без Международното Обучение

 

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Запитвания и заявки относно обучения, уебинари и курсове за професионалисти и студенти, ни пишете на: student.unikal@gmail.com

При въпроси относно Партньорската ни мрежа, ни пишете на: unikaled@gmail.com

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Сертификация и курсове.