Партньорска Мрежа на Асоциация Уникал

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ИЛИ ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ КАТО ПАРТНЬОРИ В ПАРТНЬОРСКАТА МРЕЖА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“:

1. Да бъдете безплатно рекламирани на сайта на Асоциация УНИКАЛ- като обучен специалист за съответния град или друга държава

2. Включвайки Ви в Регистъра ни, да бъдат реферирани към Вас лица с хранителни нарушения/разстройства, техните родители или близки към услугите Ви-за вашият град или област.

3. Да изградите професионална мрежа с колеги, с които да създадете мултидисциплинарни екипи за работа с лица с хранителни нарушения

4. Да сте част от подкрепяща ви общност, където да продължите развитието си посредством другите налични и бъдещи наши обучения и уебинари, както и да получите безплатен достъп до предходните ни записи на уебинари в сферата на хранителните нарушения

5. Да получавате професионална помощ от самият обучител в Онлайн Академията ни: д-р Елисавета Павлова, психолог-лицензиран специалист при хранителни нарушения към международната Организация IAEDP (Докторската и дисертация и изследване са “Оценка и валидиране на методика за скрининг на хранителни нарушения”.)

КАТЕГОРИЯ - „АКАДЕМИЯ партньор"

От една страна да информирате и представите на ваши бивши, прекъснали и настоящи клиенти две от нашите онлайн обучения-за Обучение в подхода Интуитивно Хранене и другото за Справяне с преяждащо хранене, срещу комисионна. От друга страна при интерес бихте могли да бъдете обучени и самите вие, като курсисти на Онлайн Академия „Емоции и Хранене“. Това ще ви донесе значителни допълнителни спестявания-под формата на остъпки от следващи обучителни инциативи и възможности за продължително професионално развитие.

KАТЕГОРИЯ- „УЕЛНЕС партньор”

Другата възможност за вас е станете наш УЕЛНЕС партньор като ни партнирате относно най-новата ни дейност: Сублиминалните (СУ -подсъзнателни) mp3 аудио албуми. Вижте съдържанието и включените материали в онлайн тренинга за УЕЛНЕС партньор ТУК!

КАТЕГОРИЯ - „АСОЦИАЦИЯ партньор“

Едната възможност в тази категория е ако имате интереси в сферата на хранителните нарушения (ХН) и езикови умения на много добро ниво и бихте искали да бъдете безплатно рекламирани в социалните Ни профили и на 2-та ни уеб сайта. Това може да се реализира чрез участие в преводи и редакции на  материали за нашите сайтове, профили и бюлетин. Втората възможност е ако участвате в някои от кампаниите ни за превенция и информиране в сферата на ХН, като активист или организирате сами кампания, презентация или инициатива, за които ще получите нужниите материали по време на самия онлайн тренинг, привличайки внимание към вас, като професионалнист.

[INSERT_ELEMENTOR id="8082"]