Партньорска Мрежа на Асоциация Уникал

КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ ИЛИ ЗАЩО ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ КАТО ПАРТНЬОРИ В ПАРТНЬОРСКАТА МРЕЖА НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ И ХРАНЕНЕ“:

1. Да бъдете безплатно рекламирани на сайта на Асоциация УНИКАЛ- като обучен специалист за съответния град или друга държава

2. Включвайки Ви в Регистъра ни, да бъдат реферирани към Вас лица с хранителни нарушения/разстройства, техните родители или близки към услугите Ви-за вашият град или област.

3. Да изградите професионална мрежа с колеги, с които да създадете мултидисциплинарни екипи за работа с лица с хранителни нарушения

4. Да сте част от подкрепяща ви общност, където да продължите развитието си посредством другите налични и бъдещи наши обучения и уебинари, както и да получите безплатен достъп до предходните ни записи на уебинари в сферата на хранителните нарушения

5. Да получавате професионална помощ от самият обучител в Онлайн Академията ни: д-р Елисавета Павлова, психолог-лицензиран специалист при хранителни нарушения към международната Организация IAEDP (Докторската и дисертация и изследване са “Оценка и валидиране на методика за скрининг на хранителни нарушения”.)

КАТЕГОРИЯ - „АКАДЕМИЯ партньор"

От една страна да информирате и представите на ваши бивши, прекъснали и настоящи клиенти две от нашите онлайн обучения-за Обучение в подхода Интуитивно Хранене и другото за Справяне с преяждащо хранене, срещу комисионна. От друга страна при интерес бихте могли да бъдете обучени и самите вие, като курсисти на Онлайн Академия „Емоции и Хранене“. Това ще ви донесе значителни допълнителни спестявания-под формата на остъпки от следващи обучителни инциативи и възможности за продължително професионално развитие.

KАТЕГОРИЯ- „УЕЛНЕС партньор”

Другата възможност за вас е станете наш УЕЛНЕС партньор като ни партнирате относно най-новата ни дейност: Сублиминалните (СУ -подсъзнателни) mp3 аудио албуми. Вижте съдържанието и включените материали в онлайн тренинга за УЕЛНЕС партньор ТУК!

КАТЕГОРИЯ - „АСОЦИАЦИЯ партньор“

Едната възможност в тази категория е ако имате интереси в сферата на хранителните нарушения (ХН) и езикови умения на много добро ниво и бихте искали да бъдете безплатно рекламирани в социалните Ни профили и на 2-та ни уеб сайта. Това може да се реализира чрез участие в преводи и редакции на  материали за нашите сайтове, профили и бюлетин. Втората възможност е ако участвате в някои от кампаниите ни за превенция и информиране в сферата на ХН, като активист или организирате сами кампания, презентация или инициатива, за които ще получите нужниите материали по време на самия онлайн тренинг, привличайки внимание към вас, като професионалнист.

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Запитвания и заявки относно обучения, уебинари и курсове за професионалисти и студенти, ни пишете на: student.unikal@gmail.com

При въпроси относно Партньорската ни мрежа, ни пишете на: unikaled@gmail.com

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Сертификация и курсове.