Безплатен уебинар 28. Февруари 2021г

Безплатен Уебинар ,,Диетология и психология: ролята на специалистите по хранене при лечението на хранителни нарушения"

Заповядайте на безплатния уебинар ,,Диетология и психология: Ролята на специалистите по хранене в лечението на хранителни нарушения“, организиран от Първа Българска Асоциация за Хранителни Разстройства „УНИКАЛ“ по повод и NEDAwareness Week (22.02- 28.02.2021) и Eating Disorders Awareness Week (01.03-07.03.2021)/ Американската Седмица на Хранителните Разстройства (22.02- 28.02.2021) и Британската Седмица на Хранителните Разстройства (01.03-07.03.2021). На него ще научите:• Кои са основните нарушения в хранителните поведения и какви са здравословните рискове, които крият?
• Каква е ролята на хранителните специалисти в мултидисциплинарния екип за лечение на хранителни разстройства и защо е толкова важна?
• Какво включва добрата клинична практика и кои са основните методи за оценка на хранителен статус?
• Какво представлява и как да се предотврати недохранването, прехранването и рефийдинг синдрома?В края на уебинара ще получите допълнителна информация за възможностите да станете сертифициран специалист, за да можете да помагате на пациенти с хранителни нарушения.📅 28.02.2021
🕓 16:00
📍 Online, ZoomРегистрирайте се за събитието ТУК: https://forms.gle/RHA69X4A98XmM3Ur6За повече информация, посетете:Нашият сайт: http://bia-unikal.org/
FB страницата ни: https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstituteЗа презентатора:
Мирела Великова, BSc, MSc, ANutr е член на Британското психологическо дружество (BPS) и Международната Организация за Професионалисти при Хранителни Нарушения (IAEDP), сертифициран нутриционист към Британската Асоциация за Хранене (AFN) и партньор на асоциация „Уникал“. Опитът ѝ като специалист включва и провеждане на редица проучвания свързани с храненето, допълнителни обучения по Когнитивно-поведенческа терапия, Внимателност, Инстуитивно хранене, Mетаболитно хранене и участие на Международната конференция по хранителни разстройства (EDIC) в Глазгоу.
За връзка с презентатора:
📧mirelavelikov@gmail.com
📞0894446171

Присъединете се към фейсбук събитието: https://fb.me/e/1oH3jP9uP
Не пропускайте също да разгледате обновения сайт на Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/

Екипът от специалисти към Асоциация Уникал организира Кампания “Превенция на Хранителни Нарушения Есен 2020”

Можете да бъдете полезни на себе си и вашите близки като научите повече за инициативите, ресурсите за подкрепа, инструментите за диагностика, статистиката за хранителните нарушения, терапевтичните подходи и възможностите за обучение за оказване на помощ на засегнатите лица и близките им.

Очакваме Ви да се Включите в Кампанията за Превенция на Хранителни Нарушения, Посредством Споделянето на Поста ни с Кръговете си от Приятели или Познати в Социалните Мрежи, на линка: https://tinyurl.com/yyvomery, Защото Споделянето е Грижа!

Благодаря за възможността да се обучавам в Академията!

Да е с мое темпо и в удобно за мен време, е чудесно. Така слушах, четях, обмислях и пишех.

Материалите, елегантно и ненатрапчиво, дават изключителна насока и ориентация в материята.

Н.Д.

София

Материалът е интересен, поднесен достъпно и лесно смилаем.

За мен най-ценното, което си взех е това, не съм сигурна, че мога да се нарека  още интуитивно хранеща се, но съм на път да стана такава. От самото начало – вече 3 месеца, следвам стъпка по стъпка принципите и правилата на Интуитивното Хранене.

М.Н.

Хасково

УНИКАЛ е официален международен клон и оторизиран обучителен партньор- Designated Educational Affiliate in Bulgaria на международната организация за професионалисти при хранителни нарушения iaedp™, с председател и член на борда на директорите към iaedp™ д-р Елисавета Павлова, която е и основател и обучител на УНИКАЛ.

Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи. Станете партниьори в мрежата на Асоциация Уникал и академия “Емоции и Хранене”.

Запишете се, за да получавате новини за нашите събития и информационни бюлетини!

Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти IAEDP, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили  част от семинарните обучителни материали в това обучение.

За контакт директно с д-р Елисавета Павлова, моля изпращайте имейлите си на: elisaveta.pavlova.phd@gmail.com
Тел. за връзка: 0897 621 607

*Поради високата ни ангажираност, предпочитаме да ни изпращате имейли!

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Запитвания и заявки относно обучения, уебинари и курсове за професионалисти и студенти, ни пишете на: student.unikal@gmail.com

При въпроси относно Партньорската ни мрежа, ни пишете на: unikaled@gmail.com

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Сертификация и курсове. 

Leave a Reply