ПOГРИЖЕТЕ СЕ ЗА ЗДРАВЕТО НА ВАШИТЕ ДЕЦА И ВАШЕТО СОБСТВЕНО ЧРЕЗ ОБУЧЕНИЕ В НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ

 

Погрижете се за здравето на вашите деца и вашето собствено чрез обучение в нормално хранене с Подхода Интуитивно Хранене

За да бъдем добри модели за подражание в семейството ни за децата и/или останалите членове е нужно ние самите да дадем пример: с нашето поведение (а не само с думи) и създавайки подходящата среда.

person-1435541С негова помощ родителите могат да нормализират храненето в дома, за себе си и останалите членове на семейството, с научно доказан практичен метод с над 70 изследвания- ефективно и трайно. 

За да помогнем на родителите, които имат проблеми с храненето на своите деца, а може би и със своето нарушено хранене, Академия „Емоции и Хранене” към УНИКАЛ Онлайн Институт предлагаме обучение в Подхода Интуитивно Хранене.

sweets-3139865_1920

Във връзка с Кампанията ни „ДЕЦАТА СА НАША ОТГОВОРНОСТ – ДА СЕ ПОГРИЖИМ ЗА ТЯХНОТО ЗДРАВЕ ЧРЕЗ НОРМАЛНО ХРАНЕНЕ“, която ще е с краен срок 30 Юни 2019 г., както и с празнуването на Световният Ден в борба с хранителните нарушения 2 Юни, предлагаме „Кампанийна Такса” с отстъпка от 150 лв. за онлайн обучението ни за 300 лв. вместо редовната от 450 лв. 

ВНИМАНИЕ! Ако желаете да се обучавате с професионална насоченост, този код с отстъпка не важи за вас, зашото няма да бъдат разглеждани Самостоятелни работи и няма да получите сертификат за Консултиране с Подхода Интуитивно Хранене с тази отстъпка. Таксата от 300 лв. важи само за ползващите обучението за лични и семейни цели.

Трябва да заплатите цялата такса от 300 лв. еднократно при записването си. При поръчка на сайта ни, задължително използвайте Кода: 150 лв. отстъпка.

bakers-cake-children-34701

За да научите повече за обучението и за да го поръчате директно от уебсайтa на УНИКАЛ Онлайн Институт, кликнете на линка: Онлайн Обучение в Подхода Интуитивно Хранене  

При професионален интерес за сертифициране в сферата, моля кликнете на линка:Онлайн Академия “Емоции и Хранене” 

За повече информация позвънете на тел.: 0878 205 221

УНИКАЛ Онлайн Институт: https://unikalonlineinstitute.com

Leave a Reply