services


Corporate

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО С ОПЦИЯ (ГОСТ)

Имена :
(лично и фамилно)

Email

ПАРОЛА

Потребител
(име по ваш избор)

ТИП АКАУНТ


АДРЕС

ПОЩЕНСКИ КОД

ГРАД

ДЪРЖАВА

ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ –>

Нека заедно да подкрепим каузата за Превенция в сферата на Хранителните Нарушения.ЗАДЪЛЖИТЕЛНА БЕЗПЛАТНА РЕГИСТРАЦИЯЗА ОРИЕНТИРАНЕ В ЛАБИРИНТА ОТ ПРЕДЛАГАНИ УСЛУГИ НА НАШИЯТ САЙТ ПРЕДЛАГАМЕ:

3 „ФЕНЕРА” ЗА ПОДКРЕПА В БОРБАТА ВИ С ХРАНИТЕЛНИТЕ НАРУШЕНИЯ (ХН)

Ако сте лично/професионално заинтересовани, засегнати или ваши пациенти/клиенти/близки-роднини или приятели имат нужда от помоща ви, получавате Информиране, Окуражаване и Мотивиране- предлагаме ви 3 „Фенера”, които да осветчват пътят ви навън от Лабиринта на коварните и масово застрашаващи ни Хранителни нарушения (ХН).

станете ГОСТ на нашият Интернет сайт

Получавате безплатно ИНФОРМИРАНЕ :

1. Безплатно информиране за Хранителните Нарушения: анорексия, булимия, склонност нъм преяждане, емоционално хранене и свръх-тегло

2. Безплатни новини за причини, развитие, симптоми, послествия и вреди върху здравето-физически, психически, както и последстващите негативни семейни, социални и мегдуличностни затруднения и дори опасности с летален характер ( водещи до смъртност)

3. Безплатно информиране за Близки-родители и приятели на засегнати от ХН

4. Безплтни Лични истории на страдащи или засегнати от различните видове ХН.

5. 1ва Безплтна Виртуална (По Скайп) Консултация към една от предлаганите програми от нас В сферата на една или няколко от Хранителните Нарушения: анорексия, булимия, склонност нъм преяждане, емоционално хранене и свръх-тегло

*Моля, регистрирайте се най-горе (В началото на страницата НАЧАЛО) като: ГОСТ

станете СЪМИШЛЕННИК на Движение „Красиви Без Диети”

Получавате почти-безплатно (само за 19,99 лв за 1 година) Окуражаване

1. Достъп до нашият БЛОГ- с полезни и практични препоръки по пътят на възтановяване от ХН или с превантивна цел от по-нататъшно развитие от водещи световни ХН организации

2. Достъп до нашият АРТ КЛУБ, където може да споделяте, да се подкрепяте взаимно с други засегнати от ХН и дори да продавате ваши арт произведения-истории, картини, снимки, предмети, бижута, сувенири, картички, песни, стихове и др.

3. Всичко предлагано безплатно като наш Гост

4. 10% от Стойността за Виртуални Консултации с нашите квалифицирани специалисти

5. Чудесната възмогност да подкрепите казузата на Движение „Красиви Без Диети”

*Моля, регистрирайте се най-горе (В началото на страницата НАЧАЛО) като: СЪМИШЛЕННИК

3ти Фенер- Мотивиране – станете ЧЛЕН на Асоциация „УНИКАЛ”-> Какво Получавате

станете ЧЛЕН на Асоциация „УНИКАЛ”

Мотивиране за по-сериозно подкрепяне по пътят ви на преодоловяне на опасните и крайно вредни ХН (на символична цена 29.99 за Студенти/или 49.99 за Професионалисти-за 1 година):

1. Получавате Безплатно Информиране за ХН (всико включено в Гост )

2. Почти- безплатно Окуражаване( всико включено в Съмишленник)

3. Безплатно включен Месечен Бюлетин(за срок от 1 година) с най-горещите новини за нови проучвания § открития в сферата на ХН, лечение, подкрепа, мотивиращи препоръки и насърчаване за засегнати от ХН, техните родители(близки § приятели)така и за Специалисти които обслужват изброените вече по-горе.

4. Свободен достъп до Единствената по Рода си за България On-Line Програма – „УНИКАЛНО ТЯЛО” (Представена от и с разрешението на водещата US Асоциация за Борба с ХН- АНАД) за всички заинтересовани или засегнати от ХН с възраст над 15 г.

• On-Line Програма – „УНИКАЛНО ТЯЛО” включва 9 интерактивни- интернет уроци с практични упражнения, консултиращи препоръки и водене на On-Line дневници за прогрес в Програмата с хранителните ви навици, изучаване на ХН-хранителните нарушения, приучаване на нови здравословни модели на хранене, спортуване, милсене, позитивно поведение и комуникиране, подобряване на телесен имидж и повишаване на самочувствие и себе-одобрение с помоща на Модулатори.

*Моля, регистрирайте се най-горе (В началото на страницата НАЧАЛО) като: ЧЛЕН

Подкрепете Проектите в сферата на ХН

на Асоциация Уникал – СЕГА!–>
Leave a Reply