Презентация “Диети и Хранителни Нарушения 2 част”- 2 ден от кампанията за превенция на хранителни нарушения

 

Презентация “Диети и Хранителни Нарушения 2 част”- 2 ден от кампанията за превенция на хранителни нарушения

Кампанийна инициатива на Асоциация УНИКАЛ към NEDA (Националната Американска Организация за Хранителни Нарушения) като партньори за 6-та година –  част от мащабната международна инициатива, която ще бъде популяризирана посредством социалните медии и профилите ни: Седмица за повишаване на осведомеността и за превенция в сферата на хранителни нарушения от 26 Февруари до 04 Март 2017 година.

За да гледате оригиналната презентация предоставена ни от NEDA-Американската Национална Асоциация за Хранителни Нарушения на английски език, кликнете върху линка по-долу и след отварянето му го запишете на вашия лаптоп или друго ел. устройство. Ако желаете да слушате превода към презентацията на български език (извиняваме се за лекия шум, който се чува), след запазване на презентацията кликнете върху ‘Слайд шоу” от менюто–> стартиране от начална страница.

Диети и хранителни нарушения 2 част

Станете активна част от кампанията ни и препращате постовете ни посредством Социалните си профили до всеки: на ваши познати, роднини, съученици, колеги и приятели-без значение дали те имат според вас нарушения в храненето. Да преборим ЗАЕДНО митовете за хранителните нарушения сред българското общество-осъзнавайки колко сериозни и живото-застрашителни са и да търсим професионална помощ навреме, за да увеличим шансовете за оздравяване!

Харесайте Страницата на Асоциация УНИКАЛ във Фейсбук, за да сте в течение с постове от Кампанията ни за превенция на хранителните нарушения 26 Февр.- 4Март: https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/

Посетете сайта на Първа Българска Организация за хранителни нарушения-Асоциация УНИКАЛ, където ще намерите множество статии, лични истории и безплатни ресурси, както и информация за подкрепа на родителите; обучения и курсове: www.bia-unikal.org

 

 

 

 

Leave a Reply