On-Line Ускорено Лятно Обучение за ХН Консултант От 1-ви Юли до 30 Август Включващо и Консултираща Практика на Линията за изслушване, насочване и подкрепа на Асоциация УНИКАЛ

On-Line Ускорено Лятно Обучение
за ХН Консултант От 1-ви Юли до 30 Август

Включващо и Консултираща Практика
на Линията за изслушване, насочване и подкрепа на Асоциация УНИКАЛ При Хранителни Нарушения/ХН:
Анорексия, Булимия, Хиперфагия/Системно Преяждане
С начало от 1 Юли 2014/ Последни записвания до 15 Юни

Ако сте студенти или завършили образование в психологична, медицинска, социална или педагогическа сфера и Хранителните Разстройства ви привличат за работа в професионалната ви кариера; или ако самите вие или ваш близък е преминал през борба с Хранително Разстройство и / или искате да помагате на другите засегнати от ХН по пътят им на възстановяване и лечение ТОВА ОБУЧЕНИЕ Е ЗА ВАС!

Обучението е във дистанционна форма / в удобни дни и часове за вас /с продължителност от 2 месеца, като се издават Сертификати на успешно преминалите всички модули на обучението.
Това Базисно Обучение ви дава възможност за участие във всички следващи специализирани обучения, които ще бъдат предлагани от Асоциация УНИКАЛ за трупане на опит в консултирането и работата както със засегнати от Хранителни Нарушения така и с родители, както и за други професионални възможности.

Стойността на цялото обучение е 200 лв. (Обучението се предлага и по индивидуален план/несъобразен с другите курсисти: примерно в по-бавен вариант, според предпочитанията ви и възможностите от време) Възможно е и разсрочено плащане на две вноски, за което е нужно да ни информирате в имейла си!
Координиращ Обучител, както и подготвил цялото обучение е Елисавета Павлова – Магистър Психолог, Консултант при Хранителни Нарушения- специалист с квалификации и опит в Канада и в България в сферата на разстройствата над контрол на храненето, както и Основател и Президент на Първата Българска Организация за хранителни нарушения – Асоциация УНИКАЛ. Ели Павлова е Член и Специализант на Международната Организация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, както и Специализант и Член на Американската Организация за Професионални Консултанти в Интуитивното Хранене.

Побързайте със записването-изпратете ни имейл с вашата готовност на: bia.unikal@gmail.com
ДО 15 Юни, след което ще ви изпратим Бланка за Регистрация и Плащане! Очакваме ви!!!

НОВО чрез Асоциация УНИКАЛ: ONLINE АКАДЕМИЯ: Обучения, Групи за: 1. Подкрепа, 2. Информационно Навигиране § 3.Психо-Обучение, Практични Семинари при Нарушен Контрол на Храненето и Теглото, Практични Семинари за Превенция и при Възстановяване от Хранителни Нарушения чрез Интуитивно Хранене-Революционна “Не-Диета” научно доказана система. Вижте Повече като кликнете върху надписа:
View WizIQ Profile of Елисавета Веселинова Павлова

Leave a Reply