НОВО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ „КОНСУЛТИРАНЕ В ПОДХОДА ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ“

 

НОВО ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ „КОНСУЛТИРАНЕ В ПОДХОДА ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ“

Ако сте се питали дали съществува обучение, което изцяло да ви даде цялата нужна практическа подготовка, след която веднага да започнете да работите с вашите клиенти/пациенти, без да е нужно сами да губите време в търсене и само-подготвяне на материали за консултативни/терапевтични дейности, имаме чудесна новина за вас.

ТОВА ОНЛАЙН/ДИСТАНЦИОННО ПРАКТИЧНО ОБУЧЕНИЕ ВИ ПРЕДОСТАВЯ ВСИЧКО НУЖНО ЗА ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДИРЕКТНО ДА КОНСУЛТИРАТЕ- СЛЕД ИЛИ ДОКАТО ОЩЕ СЕ ОБУЧАВАТЕ  В ПОДХОДА “ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ”.

И сигурно се чудете, какво прави успешността на този курс толкова голяма. Отговорът е в неговата широка приложимост, висока ефективност и научна доказаност. Усвоявайки методиките на този практичен и революционен, доказан от световни учени в над 40 изследвания вече Подход на Интуитивно Хранене вие ще можете да работите не само с болни от хранителни разстройства/нарушения (ХН), но с около 50% от лицата които идват при вас за консултации/лечение/подкрепа и да помагате на близките си.

За работещите в сферата, вероятно вече сами сте се убедили, болните от ХН рядко сами търсят помощ, освен ако не е вече твърде късно или ако са тинейджъри доведени от родителите си. По-голям % от хората/вашите клиенти или пациенти и това са сериозните около 50% са индивиди засегнати от някаква форма на нарушено хранене:

1. рестриктивно хранене/спазване на хронични самоналожени диети; 2. емоционално хранене; 3. безконтролно преяждане, 4. с хранителна зависимост, 5. засегнати от орторексия, 6. с наднормено тегло, затлъстяване или синдром на нощното хранене,      7. използващи различни методи за прочистване, 8. спортуващи компулсивно,  като съвсем отделна е 9. -групата на вече клиничните, диагностицирани хранителни разстройства, като анорексия, булимия и хиперфагия/безконтролно преяждане.

След приключване на Обучението, Вие ще можете директно-веднага да консултирате, изключително широк кръг от клиенти/пациенти, както по-горе сами вече видяхте.

Издават  се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсистите след приключване на обучението, като е възможно и уреждането на разсрочено плащане за 2 поредни месеца.     

С това изцяло с практична насоченост обучение получавате готови бланки с работни упражнения и теми за около 20 консултации-директна практика, както и преди- и след консултиране диагностичен въпросник.

Обучител е д-р Елисавета Павлова, психолог-сертифициран специалист към Международната организация за ХН Специалисти с над 8 год. опит в сферата на хранителни нарушения, основателка на Първа Българска Организация при ХН-Асоциация УНИКАЛ и единствена в България-сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO.

Стартиране на Обучението18 април / Краен срок за записване в Обучението 13 април НО при готовност да започнете курса сега, можете да стартирате веднага след записване.

Предлагаме отстъпки за всички обучения от ОНЛАЙН АКАДЕМИЯ “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”, както следва:

– при записване на един курсист на 2 обучения: 10%
– при записване на двама курсисти за 1 обучение10%
– при записване на двама курсисти за 2 или повече обучения15%

За регистрация, моля изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com

Тел. за информация: 0897 621607

Leave a Reply