Международно Cертификационно Oнлайн Oбучение с Включено Членство към iaedp™- Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства

iaedp™ (International Association of Eating Disorders Professionals) в сътрудничество с Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ и УНИКАЛ Онлайн Институт, сме радостни и горди да представим специално сътрудничество с образователно предназначение: Обучение с Международна Квалификация в Сферата на Хранителни Нарушения (ХН)- Associate Designee, iaedp Institute (ADII).

Официален Сертификат: „Асоцииран Сътрудник“ (в Сферата на Хранителни Нарушения към iaedp™) – Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства получавате при успешното завършване на четирите онлайн обучителни модули: базов, медицински, диетичен и психологичен, с тестове след всеки и финален изпит.  Курсистите освен това получават и 4 отделни сертификата за всеки модул или общо 5 сертификата на наглийски език, директно от iaedp™.

Това предлагано в дистанционен формат обучение е подходящо за обучаващите се от следните или сходни професии: психолози, лекари, диетолози, психиатри, консултанти, психотерапевти, медицински сестри, арт терапевти, социални и младежки работници, учители, педагози, кинезитерапевти, спортни, танцови и фитнес треньори или инструктори, с бакалавърска степен или студенти в процес на обучение*.

*Обучението е достъпно и за студенти, от по-горе изброените или сходни специалности. Курсистите-студенти, получават Отделен Сертификат след всеки от 4-те успешно взети модули, като единствената разлика е, че ако желаят да получат и финалния сертификат е нужно да са завършили бакалавърска степен.

Придобиването на такава образователна квалификация ще ви позволи да и официално ще ви обозначи като работещ в сферата на хранителните разстройства или в професии свързаните с тях. Придобиването на този официално издаден от единствената в света Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства Сертификат, става при приключването на 5-те дистанционни теста, които ще демонстрират основно разбиране за ХН, текущи методи на психологично лечение, медицински аспекти на ХН, както и диетичните аспекти на диагностика и терапевтично лечение.

Важно е да знаете, че още при записването си за обучението автоматично получавате и членство към iaedp™,  като това членство ви носи значителни допълнителни придобивки и възможности за професионално израстване и сътрудничество-Вижте повече кликвайки върху този линк: ТУК! Всичко това е възможно посредством Международният Клон на Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства, която е официално представлявана в лицето на  Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ с избран директно от iaedp™  председател: д-р Елисавета Павлова, която е първата и единствена на територията на България лицензирана като специалист в менталното здраве при ХН към iaedp™, както и член към международното представителство на Борда на Директорите на iaedp™. Тя е обучител/лектор на онлайн обучения  в сферата на нарушено хранене подготвени от нея самата и първата и единствена в България-сертифицирана като консултант IE-PRO в Подхода Интуитивно Хранене директно към Американската Международна Организация Intuitive Eating Professionals.

ВАЖНО И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО:

За регистрация е нужно да ни изпратите имейл на: bia.unikal@gmail.com , С тема: Заявка за международно онлайн обучение

Формат на обучението

Дистанционен формат – освен ел. формат на обучителните материали получавате на имейла си и записите на 8 Видео-Тренинги на световни експерти в ХН сферата и имате пълна свобода да се обучавате според собственото си темпо и време.

Всичко това е възможно посредством Международният Клон на Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства, която е официално представлявана в лицето на  Първата Българска Асоциация за Хранителни Разстройства-Асоциация УНИКАЛ с избран директно от iaedp™ председател: Д-р Елисавета Павлова, която е първата и единствена в България лицензирана като специалист в менталното здраве при ХН към iaedp™. Тя е обучител/лектор на онлайн обучения  в сферата на нарушено хранене подготвени от нея самата (Сертификационни Обучения за Професионалисти и Студенти)  и е първата и единствена в България-сертифицирана като консултант IE-PRO в Подхода Интуитивно Хранене към Американската Международна Организация Intuitive Eating Professionals.

Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти IAEDP, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили  част от семинарните обучителни материали в това обучение.

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Запитвания и заявки относно обучения, уебинари и курсове за професионалисти и студенти, ни пишете на: student.unikal@gmail.com

При въпроси относно Партньорската ни мрежа, ни пишете на: unikaled@gmail.com

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Сертификация и курсове. 

Запишете се, за да получавате новини за нашите събития и информационни бюлетини!

Благодаря за възможността да се обучавам в Академията!

Да е с мое темпо и в удобно за мен време, е чудесно. Така слушах, четях, обмислях и пишех.

Материалите, елегантно и ненатрапчиво, дават изключителна насока и ориентация в материята.

Н.Д.

София

Материалът е интересен, поднесен достъпно и лесно смилаем.

За мен най-ценното, което си взех е това, не съм сигурна, че мога да се нарека  още интуитивно хранеща се, но съм на път да стана такава. От самото начало – вече 3 месеца, следвам стъпка по стъпка принципите и правилата на Интуитивното Хранене.

М.Н.

Хасково