Онлайн Академия на Асоциация Уникал

Предлагаме разнообразие от курсове подходящи за разнообразни цели. Курсовете ни са полезни за засегнати и техните близки, за студенти заинтересовани от хранителни нарушения и за профисионалисти, желаещи да се развият в областта на хранителните нарушения. 

1. Обучение за ХН Консултант при Хранителни Нарушения (ХН)

Анорексия, Булимия, Безконтролно Преяждане Подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул базови умения за консултиране и активно слушане.

2. Международна Квалификация при Хранителни нарушения от Международната Организаци IAEDP

Международно Сертификационно ОнЛайн Обучение към IAEDP-Международната Асоциация за Професионалисти в сферата на Хранителни Нарушения, включващ: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат.

3. Обучение за Консултиране в Подхода Интуитивно Хранене

За специалисти и студенти от медицинската, здравната, психологична, преподавателска, дието и фитнес/инструкторска/треньорска/ разкрасително-възстановителнa/ масажнa и др. сфера, , както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора.

4. Обучение "Практично Консултиране при Преждадащо / Емоционално Хранене"

За специалисти и студенти от медицинската, преподавателска, здравната, психологична, дието и фитнес/инструкторска/треньорска/разкрасително-възстановителни/ масажни и др. сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любима хора.

5.Обучение “Консултиране в мотивация, хранене, тяло и други важни ХН практики”

За лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.

[INSERT_ELEMENTOR id="8082"]
[INSERT_ELEMENTOR id="8323"]