КОЛЕДЕН ПРИЕМ в UNIKAL Online Institute и Академия „Емоции & Хранене” със срок на включване до 11 декември 2019 г.

КОЛЕДЕН ПРИЕМ в UNIKAL Online Institute и Академия „Емоции & Хранене” със срок на включване до 11 декември 2019 г.

 

КОЛЕДЕН ПРИЕМ в UNIKAL Online Institute и Академия

„Емоции & Хранене” със срок на включване до 11 декември 2019 г.

Стартиране на обученията на 12 декември 2019 г. или Късен старт – след Новогодишните празници.

Обучения за заинтересованите професионално, лично или за близките си от темите за справяне с емоционално, преяждащо, рестриктивно хранене и хранителни нарушения – анорексия, булимия, безконтролно преяждане и другите категории подпрагови разстройства.

–  Ако: проблемите с хранене, преяждане и тяло в сферата на хранителни нарушения са Вашата страст; работите с хора; планирате да консултирате по темата; студенти сте или търсите допълнителна квалификация:

1. Предлагаме Ви да станете сертифициран специалист в сферата в две направления с онлайн обучение на пет нива:

Обучение/ниво „Международно сертификационно онлайн обучение” към iaedp™ – Международната асоциация за професионалисти в сферата на хранителни нарушения, включващо преведени на български език: базов, медицински, диетичен и терапевтичен учебни модули в онлайн формат и издаване на 5 Сертификата на английски език.           Вижте повече тук!

Обучение/ ниво „Базово консултиране при Хранителни нарушения (ХН)”анорексия, булимия, безконтролно преяждане, подходящо за специалисти и студенти, като е включен и модул „Базови умения за консултиране и активно слушане”. Вижте повече тук!

Обучение/ниво „Консултиране в подхода Интуитивно храненеза специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора.  Вижте повече тук!

Обучение/ниво „Практично консултиране при преяждащо/емоционално хранене” за специалисти и студенти от медицинска, здравна, психологична, социална, педагогическа, дието, фитнес, разкрасителна сфера, както и за лично заинтересованите по темата или желаещите да помагат на близки и любими хора. Вижте повече тук!  

Стартиране на обученията на 12 декември 2019 г.

Записване – до 11 декември на имейл: bia.unikal@gmail.com

с тема: Записване за Отворен коледен приемhouse-2595330_1920

ОТСТЪПКИ за всички обучения и курсове (с изключение на Международното обучение, като – ако запишете едновременно 2 Обучения, получавате отстъпката от 10% от второто обучение):

  • при записване на един курсист на 2 обучения: 10%;
  • при записване за 3 или 4 обучения: 15% и 20%
  • ВАЖНО! Имате възможност да започнете обучението си и с Късен старт – след Новогодишните празници – в началото на Януари 2020 г.

Научете повече на линка: Станете Сертифициран специалистprotection-442907

2. Другата възможност е станете партньори на УНИКАЛ:

– Професионални партньори – участвайки в изграждането на мрежата от т.нар „виртуални представителства” във всички окръжни градове на България и изграждайки мултидисциплинарни екипа за подкрепа на засегнатите от хранителни нарушения (ХН).

– Афилиирани партньори – участвайки в афилииран маркетинг посредством споделяне на линкове и банери в социалните мрежи и/или на уебсайта си.

– Обучители партньори – покана да обучавате в реален формат /лице в лице/ курсисти на територията на града/региона ви в индивидуален и/или групов формат – във вашия кабинет, център или друга подходяща ваша или обществена локация.

Можете да научите повече на линка: Станете обучители партньори

Можете да научите повече за партньорството в АКАДЕМИЯ „ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ, АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И УНИКАЛ ОНЛАЙН ИНСТИТУТ на линковете:

ПАРТНЬОРСКА МРЕЖА УНИКАЛ  и  Онлайн академия “Емоции и хранене”

Leave a Reply