Онлайн Обучение за Консултиране в Подхода ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ

 

Онлайн Обучение за Консултиране в Подхода

ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ 

Стартиране на обучението веднага след Регистрация-в индивидуален формат

Това обучение е подходящо за студенти и работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, здравни, социални, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и др.

 Издават  се Сертификати от Асоциация УНИКАЛ на курсисти завършили успешно курса, като е възможно и уреждането на разсрочено плащане  за 2 поредни месеца.

Интуитивното Хранене е една революционна система със световна известност, създадена от Лидери в Дието-Индустрията в САЩ и с вече няколко години доказана ефективност: базирана на повече от 40 световни научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата Терапия, който ви се предоставя като инструмент за пре и пост диагностика на вашите собствени клиенти.

Към Обучението в Подхода „Интуитивно Хранене“ представляващо практично ръководство, ви се предоставят и готови бланки за директна работа с клиенти за да им помогнете:

  • Да се освободят от Хроничните Диети, Обсебващите Мисли за Храна и Йо-Йо Ефекта
  • Да се освободят от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
  • Да се помирят с храната и да се наслаждават на всичко което обичат да хапват
  • Да редуцират/нормализират теглото си и да го поддържат в индивидуалната за тях норма
  • Да си възвърнат естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум

Курса се предлага в 5 възможни формата:

Индивидуален дистанционен формат-в кореспондентска форма. Получавате обучителни Ел. Материали, Готови за Работа с Клиенти Работни Бланки, Тестов Метод  с ключ „Оценка за наличие/липса на Интуитивно Хранене“ (Пре и Пост Диагностичен Въпросник). Таксата е 450 лв.

Индивидуален формат- Обучителката Елисавета ще ви обучава лично и освен всички ел. материали, ще можете да и задавате въпроси и да дискутирате работни ситуации с клиенти- виртуално или в кабинет във Варна.  Таксата е 600 лв.

Групов  формат (при минимум 3-ма записани участници) чрез Обучителната Платформа WizIQ в Онлайн Академията на Асоциация УНИКАЛ или на място в кабинет във Варна. Такса е 300 лв.

Обучител е Елисавета Павлова д-р (в процес), психолог-специалист с над 8 год. опит в сферата на хранителни нарушения, основателка на Първа Българска Организация при ХН-Асоциация УНИКАЛ и единствена в България-сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO

*За регистрация, моля изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com

При допълнителни въпроси: моб. тел. 0878 205 221; 0897 621 607

Повече информация за Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org

 

Leave a Reply