Дистанционен Курс “Спри Преяждането-Трайно!”

 

Дистанционен Курс “Спри Преяждането-Трайно!”

Стартиране на Обучението Веднага след Регистрация-в Индивидуален Формат

Това е иновативна по вида си подкрепа, за първи път предлагана в България,  подходяща и за живеещи в чужбина българи, появила се като отговор на нарастващото търсене на терапевтични и консултиращи услуги сред засегнатите от различните форми на хранителни нарушения, но не предприемайки лечение, най-често поради високата цена на индивидуалната терапия, и не толкова като отделна сесия, но като необходимост много често от по-продължително консултиране като месеци, дори понякога години при някои индивиди с хронична форма на нарушен контрол в храненето или при тези с много дълга история на заболяването. Точно в отговор на тази потребност сред българското общество Елисавета Павлова инициира тази навигирана дистанционна подкрепа на достъпни цени от 20 лв. за сесия.

Този тип професионално навигирана подкрепа е съчетание от базираната на научни и такива от практиката на Британска ОнЛайн Програма създадена от Британски лидери в когнитивно-поведенческата терапия и съчетана с адаптирани за българската култура подходи за нормализиране нa храненото и подхода “Интуитивно Хранене”, в който Елисавета Павлова- Доктор по медицинска психология (в процес) – е единственият в България сертифициран професионален консултант и специалист в сферата на хранителни нарушения- с над 8 год. опит в Канада и България; както и основател на Първа Българска Организация за хранителни нарушения- Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org

Форма на предлагане:

Курса се предлага в индивидуална дистанционна форма под формата на имейл комуникация: коментари, оценки и препоръки по отношение на прогреса се изпращат ежеседмично. Курса е съставен от 2 части, описани по-долу:

Първата част  под формата на обучителни лекции в съчетание с практични задачи и целящи когнитивно-поведенчески промени упражнения за освобождаване от симптомите на хранителните нарушения, включващии убеждения, мисли, емоции и поведения.

Втората част включва психо-обучение в нормализиране на хранителните навици и здравословни хранителни поведения, както се използва и подхода “Интуитивно Хранене”; включени са теория, практични упражнения и попълване на специални дневници.

Препоръчително е при финансова възможност, да се използват успоредно 1-ва и 2-ра част от навигираната подкрепа  за всяка една седмица т.е. по две сесии на седмица. Ако това не е възможно след приключване на 1-ва част се продължава със 2-ра част. Цената е 20 лв. за сесия при общо 18 за 4 месеца (по 1-на седмично) или за 2 месеца (по 2-ве седмично) с цена 360 лв. за 18 сесии, Възможно е и разсрочено заплащането на две вноски по 180 лв.  

За записване в курса ни изпратите имейл на: bia.unikal@gmail.com !

 

 

 

Leave a Reply