Обучения в ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ във 2-ва Вида Групи

Обучения в ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ във 2-ва Вида Групи

1. Обучителна Група в Подхода на Интуитивно Хранене За Работа с Клиенти във Варна или Онлайн-чрез Обучителната Платформа WizIQ в Онлайн Акаденията на Асоциация УНИКАЛ.
Това обучение е подходящо за работещи лица в помагащите професии в различни сфери: психологични, здравни, социални, дието-нутриционни, спортни, фитнес, инструкторски и треньорски, младежки и др.
2. Група при Нарушен Контрол в Храненето и Трайно Справяне с Емоционално Хранене и с „Йо-Йо“ Ефекта от Диетите : за лично нуждаещите се от усвояване на Подходът Интуитивно Хранене – във Варна или в Онлайн формат

Интуитивното Хранене е една революционна система със световна известност, създадена от Лидери в Дието-Индустрията в САЩ и с вече няколко години доказана ефективност: базирана на 36 научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата терапия.

Групите за обучение в ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕ представляват практично ръководство за това как-вие или клиентите ви :

Да се освободите от Хроничните Диети, Обсебващите мисли за храна и Йо-Йо Ефекта
Да се освободите от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
Да се помирите с храната и да се наслаждавате на всичко което обичате да хапвате
Да нормализирате теглото си и да го поддържате в индивидуалната за вас норма
Да си възвърнете естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум
Този начин на хранене известен като интуитивно хранене е научно –доказал ефективността си с над 36 научни изследвания подход, който не ви казва какво и кога да ядете, а ви насърчава да „прогоните“ храненето си по стриктен режим, всяка форма на чийто външно наложен контрол се класифицира като Диета, да изхвърлите завинаги кантарите за тегло и броенето на калории. От вас се иска, да се доверите на себе си и на връзката ви с тялото, за да върнете естествения си баланс между тяло-хранене-разум и под ръководството на обучения и сертифициран, като Професионален Консултант в Интуитивното Хранене (ИХ), член на Международната Организация за ИЕ Професионалисти: Специалиста- Елисавета Павлова, да направите някои промени в начина ви на мислене и как да се храните не замесвайки емоциите.

Диетите НЕ Работят и Тяхна Алтернатива е Подходът на ИНТУИТИВНОТО ХРАНЕНЕ

За записване и При въпроси ни изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com , като опишете на кратко интереса си /случая си или на вашето дете, за да имаме предварителна информация и за да реагираме професионално!
Тел. за връзка: +359 897 621 607, +359 878 205 221 *Поради високата ни ангажираност, предпочитаме да ни изпращате имейли с въпросите си или да ни пишете съобщения ако е спешно! Благодарим Ви предварително за разбирането!!!

Leave a Reply