„Бягство от Омагьосания Лабиринт на Тяло-Хранене-Диети“.

 

На 8 Декември 2014 стартира НАЙ-НОВАТА кампания на Асоциация УНИКАЛ и Движение „Красиви без Диети“ наречена: „Бягство от Омагьосания Лабиринт на Тяло-Хранене-Диети“.

Кампанията се провежда с помощта на учениците-стажанти по Проект „Ученически Практики“ от Търговска Гимназия Варна, под ръководството на Елисавета В. Павлова-Основател на УНИКАЛ и Специалист при Хранителни Нарушения и с дейното участие на Александър Драганов-Координатор на Асоциациата и Наставник по проекта.

Дейностите предвижат разработване на маркетинг, ПР и рекламни стратегии, подготовка-превод и помествания на статии и видео клипове за хранителните нарушения- Анорексия, Булимия и Хиперфагия, с цел популяризиране на Сайта, Блога, Социалните профили: FaceBook и G+, както и на Каналите на Асоцаицията на YouTube и VBox7.

Ако сте готови да избягате от Омагьосания Лабиринт на „Тяло-Хранене-Диети“, но ви е нужна подкрепа-бихте могли да бъдете консултирани и обучавани от Професионалист-Сертифициран Консултант към Американската Организация за ИХ–Елисавета Павлова, която е Магистър Психолог-Специалист при Хранителни Нарушения и да се включите в *НОВАТА Програма с 60% от редовните цени (15 лв. засесия) Записванедо 30.12.2014 

За ТРАЙНО справяне с неконтролиранопреяждане, емоционално хранене,  йо-йоефектаотхроничнидиети и при Хранителни Разстройства в ТерапевтиченЦентър MIND и OnLine-въвВиртуалниГрупи. Отстъпката е поради използване на анонимно  попълнените  въпросници на всички участници за научното изследване на Елисавета В. Павлова. За повече информация кликнете върху линка Вижте повече ТУК!

 За записване и всякакъв вид запитвания Вижтеповече ТУК! 

За да усвоите метода на Интуитивното Хранене (ИХ), се включете в Групите за Обучение в

ИНТУИТИВНО ХРАНЕНЕкоито представляват практично ръководство за усвояване на ценнитеумения как? Не само за момента, но завинаги :

  • Да се освободите от Хроничните Диети, Обсебващите мисли за храна и Йо-ЙоЕфекта
  •  Да с е освободите от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
  • Да се помирите с храната и да с енаслаждаватенавсичкокоетообичатедахапвате
  • Да нормализирате теглото си и да го поддържате в индивидуалната за ва снорма
  • Да си възвърнете естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум

Интуитивното Хранене е една революционнасистемасъссветовнаизвестност,  създадена от Лидери в Дието-Индустрията в САЩ и с вече няколко години доказана ефективност: базиранана 36 научни изследвания и разполагаща със собствен диагностичен инструмент-подобно на Когнитивно-Поведенческата терапия.

Вижте повече за Интуитивното Хранене и как да се запишете за Виртуална или Реална група ТУК!

 

Leave a Reply