Д-р. Елисавета Павлова - Основателката на Асоциация “УНИКАЛ”

Доктор по психология, обучител/лектор, лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения към Международната Асоциация IAEDP, както и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” (ИХ) към Американската Международна Организация за Професионалисти в ИХ. Тя е също така консултиращ психолог, “коуч” и онлайн терапевт на български и английски език при проблеми с емоционално и преяждащо хранене, хранителни разстройства, негативен образ на тялото, ниска самооценка, липса на само-увереност в различни сфери, стрес, тревожност, затруднения със съня, депресия, гняв и емоционални проблеми, социални затруднения и проблемни взаимоотношения и др.

Биляна Стоянова

Биляна Стоянова е психолог, основател на Психологичен център „Веда” – Сливен. От 2017 г. е част от екипа на Първата българска организация за хранителни нарушения – Асоциация „Уникал”. Член е на Дружеството на психолозите в България: BG-RP-1410.

Константина Страхилова Янкулска

Сертифициран Професионален Парньор и Сътрудник на Уникал Онлайн Институт, Асоциация Уникал и Онлайн Академия „Емоции и Хранене“
Мото в професионалната и доброволческа работа:
С мисъл и отговорност за бъдещето!

Научете за образованието и практиката

Ел. поща:  k.yankulska@gmail.com

Телефон: 0888123451