МОТО НА ОБЩНОСТТА LOVED BODIES

Мотото на LOVED BODIES а създадено от инициаторката на тази общност и основателка на Асоциация УНИКАЛ д-р. Елисавета Павлова,  която е доктор по психология, обучител/лектор,  CEDS – лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация IAEDP и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” (ИХ) към  Международна Организация за Професионалисти в ИХ. Тя е с над 12 години опит в областта на ХН и председател на Международния Клон на IAEDP в България. Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете ТУК!

Ти си красива – точно каквато си! Дори и да имаш „идеалното тегло и мечтано тяло” това няма автоматично да подобри всеки аспект на живота ти. Щастливият и успешен живот изискват много повече от слаба фигура. Тези които имат шанса да те опознаят – те оценяват изключително по това кой си-като личност и как се отнасяш към тях, вместо това как изглеждаш.

Ти си много повече от твоята физическа външност – тегло и тяло, притежаваща своебразни дарби, таланти, страни на характера и личността ти, способности и умения, които са уникални в своята комбинация и те правят неповторима!

Ти си красива -напълно и изцяло – ти си УНИКАЛНА !

 Да ти си КРАСИВА точно тук – сега!

Leave a Reply