Безплатни мини онлайн курсове

Безплатни Ресурси

Безплатни Онлайн Уъркшопи от Асоциация Уникал за Подобряване на Образът на Твоето Тяло

С ентусиазъм Ви каним да се запишете за участие в онлайн уъркшопи,,Бъди позитивен към тялото си. “Ще имате възможност да гледате записаните уъркшопи и ако желаете, можете да участвате в дискусия, която ще се проведе онлайн на 09.04 от 16:00ч.

Тази инициатива е част от усилията на Асоциация Уникал за информираност и превенция на хранителни нарушения чрез информираност относно това какво е образът на тялото или с други думи собственото ни възприятие за нашето тяло, което невинаги отговаря на реалността.

Редица проучвания са открили, че ако възприемаме тялото си негативно, това може да причини редица проблеми, включително ниско самочувствие и тревожност. От друга страна, позитивният образ на тялото се свързва с повече увереност и предпазва от развитието на хранителни нарушения.

В допълнение на достъп до записите от Уъркшопите ,,Бъди позитивен към тялото си”, вие също така ще имате възможност да следите публикациите ни във фейсбук и инстаграм всеки четвъртък, когато ще споделяме полезна информация за образа на тялото и влиянието му върху хранителните ни навици.

Не пропускайте да харесате страницата на Уникал Онлайн Институт – https://www.facebook.com/UNIKALOnlineInstitute и да ни последвате в Инстаграм: @unikaled https://www.instagram.com/unikaled/

В допълнение, Ви каним да проучите изобилието от безплатни ресурси в сферата на хранителни нарушения, като разгледате обновения сайт на Асоциация Уникал: http://bia-unikal.org/
Ако вярвате че тази информация би била интересна и полезна за ваши близки или познати, моля споделете с тях тази публикация!

С благодарност,
Екипът на УНИКАЛ

Запишете се за нашите Мини Онлайн Курсове

Благодаря за възможността да се обучавам в Академията!

Да е с мое темпо и в удобно за мен време, е чудесно. Така слушах, четях, обмислях и пишех.

Материалите, елегантно и ненатрапчиво, дават изключителна насока и ориентация в материята.

Н.Д.

София

Материалът е интересен, поднесен достъпно и лесно смилаем.

За мен най-ценното, което си взех е това, не съм сигурна, че мога да се нарека  още интуитивно хранеща се, но съм на път да стана такава. От самото начало – вече 3 месеца, следвам стъпка по стъпка принципите и правилата на Интуитивното Хранене.

М.Н.

Хасково

УНИКАЛ е официален международен клон и оторизиран обучителен партньор- Designated Educational Affiliate in Bulgaria на международната организация за професионалисти при хранителни нарушения iaedp™, с председател и член на борда на директорите към iaedp™ д-р Елисавета Павлова, която е и основател и обучител на УНИКАЛ.

Като курсисти на Асоциация УНИКАЛ, получавате изключителни възможности за професионално развитие и множество ползи. Станете партниьори в мрежата на Асоциация Уникал и академия “Емоции и Хранене”.

Обучител е д-р Елисавета Павлова, която е Основателка на Асоциация УНИКАЛ, д-р по Психология, Специалист при Хранителни Нарушения, лицензиран към Международната Американска Организация за ХН Професионалисти IAEDP, с над 12 год. терапевтично-консултативен опит в Канада и България и единствената в България- сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO, притежаваща специален Лиценз от Американските Изследователски и Образователни Организации предоставили  част от семинарните обучителни материали в това обучение.

За контакт директно с д-р Елисавета Павлова, моля изпращайте имейлите си на: elisaveta.pavlova.phd@gmail.com
Тел. за връзка: 0897 621 607

*Поради високата ни ангажираност, предпочитаме да ни изпращате имейли!

При въпроси и за записване ни пишете имейл на: bia.unikal@gmail.com изпращайки и телефонният си номер за обратна връзка.

Запитвания и заявки относно обучения, уебинари и курсове за професионалисти и студенти, ни пишете на: student.unikal@gmail.com

При въпроси относно Партньорската ни мрежа, ни пишете на: unikaled@gmail.com

Тел. за връзка:  +359 897 621 607 или 0878-205 221

Сертификация и курсове. 

Leave a Reply