9-ти Уебинар „Мултидисциплинарен екип за управление на процесите при хранителни нарушения“, на 2.10.2018 г.

NEW LOGO_2018iaedp Chapter International

9-ти Уебинар „Мултидисциплинарен екип за управление на процесите при хранителни нарушения“,  на 02.10.2018 г.

 Международният Клон на iaedp™ за България  в лицето на Първа българска Организация при хранителни нарушения- Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org представя уебинара„Мултидисциплинарен екип за управление на процесите при хранителни нарушения“ воден от д-р Елисавета Павлова, PhD, CEDS на 2 Октомври-Вторник от 19:00 часа. Уебинара се води на български език.

9-то Събитие на Международният Клон на IAEDP (Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства) официално представляван от Първата Българска Организация за Хранителни Нарушения -Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org  и неин председател д-р Елисавета Павлова.

Това ще бъде поредното от няколко планирани уебинари за професионално заинтересованите от възможности за обучения по темата на хранителни нарушения специалисти и студенти  които ще се провеждат почти ежемесечно. Всеки присъствал виртуално-по време на целия уебинар ще получи Сертификат от Международната Организация IAEDP (International Association for Eating Disorders professionals). А заинтересованите по темата могат да получат 5 Сертификата на английски език и членство към същата организация, ако станат курсисти на Международното Онлайн Обучение към IAEDP: http://bia-unikal.org/?page_id=4589.

Кога?

на 2 Октомври-Вторник от 19:00 часа.

Къде?

Посредством Онлайн Платформата организирана директно от IAEDP.

Такса за участие?

10$ за членове на IAEDP или това са всички курсисти към Международното ни Онлайн Обучение (за което можете да прочетете кликвайки върху самият линк) и 15$ за всички други заинтересовани по темата, които се заплащат след регистрация на линка по-долу.

Лектор

Презентиращ уебинара е д-р Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор,  CEDS – лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация IAEDP и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” (ИХ) към  Международна Организация за Професионалисти в ИХ. Тя е с 9 години опит в областта на ХН и председател на Международния Клон на IAEDP в България. Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете на: http://bia-unikal.org/?page_id=264

Краткa информация за самият уебинар

Ранното откриване, първоначалната оценка, както и текущото управление от мултидисциплинарен екип може да играе значителна роля във възстановяването и в предотвратяването на хранително разстройство да преминава в по-тежко или хронично състояние.

Получаване на подходящо лечение при първа възможност може да помогне в дългосрочен план за възстановяване. Оценките направени от лекар, психолог, психиатър и диетолог са основните които се препоръчват, тъй като те са първите стъпки за диагноза и ще помогнат да се определи нивото на грижа за нуждите на засегнатите  от хранителни нарушения.

Регистрация в 2 стъпки:

1. Моля кликнете върху линка: https://iaedp.site-ym.com/events/EventDetails.aspx?id=1121291&group=  и се регистрирайте с двете си имена- на български език и актуален имейл, който след регистрация да проверите, защото ще получите имейл, но ВНИМАНИЕ- с Английско Заглавие, като това: presents ” Multidisciplinary team for process management for eating disorders presented ” by Elisaveta Pavlova, Confirmation. В този имейл ще са ви изпратени детайлни инструкции как да се включите на Онлайн Платформата 10 мин. преди началото на уебинара., така че го съхранете и добавете към календара си.

2. Моля ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ни изпратете имейл с потвърждение, че сте се регистрирали за уебинара  на: student.unikal@gmail.com

За допълнителна информация, изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com или позвънете на: 0897 621 607.

Leave a Reply