Информационна Кампания на Асоциация УНИКАЛ „Излезте от Лабиринта на Диетите-Открийте Свободата на Интуитивното Хранене!“, Юли 2018 г.

 

Информационна Кампания на Асоциация УНИКАЛ „Излезте от Лабиринта на Диетите-Открийте Свободата на Интуитивното Хранене!“ на Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/, Юли 2018 г.

Диетите НЕ Работят – Решението Е В Подходът Интуитивно Хранене

Все повече хора по света се интересуват от “Интуитивното Хранене”. Неговата методика е разработена от д-р Стивън Хоукс, който страдайки от наднормено тегло, постоянно се измъчвал с глад и тежки диети. Но резултатът винаги бил един и същ – бързо връщане на старите килограми. Докато накрая професорът решил да опита нещо ново – просто спрял да яде, когато не е гладен.

За сметка на това, когато му се хапвало чипс, например, си го позволявал без да изпитва угризения. Хоукс смята, че ако организмът има нужда от определена храна, той ще си я “поиска”.

След като започнал да се храни по новия метод на интуитивното хранене, той успял да свали 22 килограма и да запази теглото си.

Този начин на хранене коренно се различава от диетите, които в повечето случаи изискват ограничаване на желанието и отказ от потребностите на организма, което, както знаем, води до последващо напълняване, доколкото организмът си изисква своето.

Докато интуитивното хранене следва принципа: Дай на организма именно това, което той иска, вслушай се в него и той ще бъде удовлетворен. Защото тялото знае какво му е нужно……Ако проявявате личен или професионален интерес за усвояване на Революционния Подход Интуитивно Хранене доказан научно с над 70 световни изследвания вече, вижте по-долу:

За да научите повече за Интуитивното Хранене и за да се запишете за Онлайн Курс в Подхода Интутивно Хранене, моля посетете линка:  http://bia-unikal.org/?p=4455 За да научите повече за другото онлайн обучение “Практични техники при преяждащи форми нарушено хранене“, вижте повече на линка: http://bia-unikal.org/?p=5631

За достъп до Безплатните Онлайн Мини-Курсове с 3 различни тематики, вижте по-долу:

„Поглед към тялото и нарушено хранене“за тийнейджъри 14-19 год. Вижте съдържанието ТУК!

 “Бъди позитивен към тялото си-Be Body Positive!“ за възрастни 19+ Вижте съдържанието ТУК!

“Спри Проблемите със хранене, преяждане и тяло“ за всяка възраст Вижте съдържанието ТУК!

Безплатните Онлайн Мини-Курсове са в сферата на справяне с проблеми с хранене и тяло и повишаване на телесната увереност, за които можете да се регистрирате кликвайки върху линка: https://docs.google.com/forms/d/1uQk2_WrIbNgpTK7vZCzeVXA8uf49dXycumADoIqsY5A/edit?ts=5b2774ef

Д-р Елисавета Павлова, която е инициатор и организатор на кампанията е специалист в сферата на нарушен контрол в храненето и единствения в България сертфициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Американската международна организация за професионалисти в Интуитивното Хранене. Освен това тя е консултиращ психолог-лизензиран специалист при хранителни нарушения, както и координиращ обучител на всички курсове в Академия „Емоции и Хранене“.

Харесайте Фейсбук страницата ни, за да следите публикациите в Кампанията ни, а защо не и да станете активни участници в нея, шервайки постовте ни на ваши приятели и познати, на които може да помогнете с тази информация:https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/ Намерете ни и на Инстаграм: https://www.instagram.com/unikaled/, както и харесайте постовете ни на сайта на Асоциация УНИКАЛ: http://bia-unikal.org/

Leave a Reply