КАМПАНИЯ LOVED BODIES НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”

 

 КАМПАНИЯ LOVED BODIES НА АСОЦИАЦИЯ УНИКАЛ И АКАДЕМИЯ “ЕМОЦИИ & ХРАНЕНЕ”

 АПРИЛ-ЮНИ 2018г.

Кампания Loved Bodies на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org/ за безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло; и безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа.

Кампанията е иниициирана от основателката и управител на Асоциация УНИКАЛ д-р по психология Елисавета Павлова, с дейното участие на главният координатор Александрина Димова и на другите доброволни сътрудници към сдружението, както и с подкрепата на партньорите ни от Професионалната ни Партньорска Мрежа и с помощта на стажантите ни от проектите Студентски и Ученически практики.

Кампанията Loved Bodies включва следните основни дейности и безплатни услуги, които предлагаме: 

1. Безплатно изслушване, консултиране и насочване към ресурси за подкрепа посредством Скайп Линията ни за информиране, изслушване и подкрепа Asociacia UNIKAL, където можете да се включите директно или посредством иконата на сайта ни- в дясно на екрана, като стажантите ни ще имат възможност да Ви изслушат и да Ви помогнат от Пон. до Петък в часовете между 13:30 и 16:00 часа, а през Събота и Неделя в часовете между 10:00 и 18:00.

2. Безплатна превенция на хранителни нарушения, проблеми с хранене, преяждане и тяло посредством достъп до безплатни  онлайн мини-курсове с 3 различни тематики:

„Поглед към тялото и нарушено хранене“ за тийнейджъри 14-19 год. Вижте съдържанието ТУК! 
“Бъди позитивен към тялото си-Be Body Positive!“ за възрастни 19+ Вижте съдържанието ТУК! 
“Спри Проблемите със хранене, преяждане и тяло“ за всяка възраст Вижте съдържанието ТУК! 

Безплатните Онлайн Мини-Курсове са в сферата на справяне с проблеми с хранене и тяло и повишаване на телесната увереност, за които можете да се регистрирате кликвайки върху линка: https://docs.google.com/forms/d/1uQk2_WrIbNgpTK7vZCzeVXA8uf49dXycumADoIqsY5A/edit?ts=5b2774ef

3. Предоставяне на възможността да се запознаете и да станете съмишленици на новата ни Онлайн Общност Loved Bodies, за която можете да прочетете повече на линка: http://bia-unikal.org/?page_id=5870 . Внимание: участниците в Уъркшопа “Бъди позитивен към тялото си“ за възрастни 19+ автоматично получават този шанс. 

Станете активисти в Кампанията Loved Bodies, като споделяте постовете ни от сайта на Първа Българска Организация-Асоциация УНИКАЛ Академия “Емоции и Хранене”: http://bia-unikal.org, харесате страницата ни на FB: https://www.facebook.com/AsociationUNIKAL/, както и профилът ни на Instagram: https://www.instagram.com/unikaled/.

Благодарим Ви за дейното участие!

Екипът на Асоциация УНИКАЛ и Академия “Емоции и Хранене”

 

 

Leave a Reply