2-ри БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „АКТУАЛНОСТ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ РАЗСТРОЙСТВА“ НА 19 ОКТОМВРИ 2017 г.

iadep_logointl-2

2-ри БЕЗПЛАТЕН УЕБИНАР „АКТУАЛНОСТ НА ХРАНИТЕЛНИТЕ РАЗСТРОЙСТВА“ НА 19 ОКТОМВРИ 2017 г.

2-ро Събитие на Международният Клон на IAEDP (Международна Асоциация за Професионалисти при Хранителни Разстройства) официално представляван от Първата Българска Организация за Хранителни Нарушения -Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org  и неин председател д-р Елисавета Павлова.

Това ще бъде второто от общо 10 планирани уебинари за професионално заинтересованите от възможности за обучения по темата на хранителни нарушения специалисти и студенти  които ще се провеждат почти ежемесечно. Всеки присъствал на уебинара ще получи Сертификат от Международната Организация IAEDP (International Association for Eating Disorders professionals).

Кога?

На 19 октомври 2017 г. от 18:30 часа до 19:30 часа.

Къде?

Посредством Онлайн Платформата организирана директно от IAEDP.

Лектор

Водещ уебинара е д-р Елисавета Павлова, която е доктор по психология, обучител/лектор,  CEDS – лицензиран специалист в менталното здраве при хранителни нарушения (ХН) към Международната Асоциация IAEDP и сертифициран консултант в Подхода “Интуитивното Хранене” (ИХ) към  Международна Организация за Професионалисти в ИХ. Тя е с повече от 8 години опит в областта на ХН и председател на Международния Клон на IAEDP в България.

Повече за д-р Елисавета Павлова можете да прочете на: http://bia-unikal.org/?page_id=264

Краткa информация за самият уебинар

Нарушенията в хранителното поведение са значителни био-психо-социални заболявания с нарастващо разпространение сред всички възрасти, етнически групи и социални слоеве на обществото и между двата пола. Хранителните нарушения (ХН) се характеризират с постоянно нарушаване на хранителното поведение или друго поведение, свързано с храненето, което значително влошава физическото здраве и психосоциалното функциониране. Въпреки сигнифантното мулти-аспектно въздействие на ХН, високата им хроничност и комплексно лечение, тези синдроми все още не сe възприемат сериозно не само от засегнатите и близките им, но дори и сред професионални сфери, като медицина, психичното здраве, диетика, спорт, педагогика, социална работа и др. Ето това е предназначението на този уебинар – да доведе до по-високо осъзнаване на необходимостта от професионално отношение към хранителните нарушения сред студенти и специалисти.

Регистрация

Моля кликнете на линка:  https://attendee.gotowebinar.com/register/3231891670196257794 и се регистрирайте с двете си имена- на български език и актуален имейл, който след регистрация да проверите, защото ще получите имейл, но ВНИМАНИЕ- с Английско Заглавие, като това: iaedp International Chapter Bulgaria presents “ACTUALITY OF EATING DISORDERS(ED)” by Dr. Elisaveta Pavlova Confirmation. В този имейл ще са ви изпратени детайлни инструкции как да се включите на Онлайн Платформата 10 мин. преди началото на уебинара., така че го съхранете и добавете към календара си.

За допълнителна информация, изпратете имейл на: student.unikal@gmail.com или позвънете на: 0897 621 607.

Leave a Reply