Дистанционен Курс “Спри Преяждането-Трайно!”

 

Дистанционен Курс “Спри Преяждането-Трайно!”

Това е иновативна по вида си подкрепа, за първи път предлагана в България,  подходяща и за живеещи в чужбина българи, появила се като отговор на нарастващото търсене на терапевтични и консултиращи услуги сред засегнатите от различните форми на хранителни нарушения, но не предприемайки лечение, най-често поради високата цена на индивидуалната терапия, и не толкова като отделна сесия, но като необходимост много често от по-продължително консултиране като месеци, дори понякога години при някои индивиди с хронична форма на нарушен контрол в храненето или при тези с много дълга история на заболяването. Точно в отговор на тази потребност сред българското общество Елисавета Павлова инициира тази навигирана дистанционна подкрепа на достъпни цени.

Този тип професионално навигирана подкрепа е съчетание от базираната на научни от Британска ОнЛайн Програма създадена от Британски лидери в когнитивно-поведенческата терапия, както  и на терапевтично-консултативната практиката на Елисавета Павлова- Доктор по медицинска психология (в процес) – е единственият в България сертифициран специалист в сферата на хранителни нарушения- със над 8 год. опит в Канада и България; основател на Първа Българска Организация за хранителни нарушения- Асоциация УНИКАЛ: www.bia-unikal.org , както и единствена в България-сертифициран професионален консултант в подхода „Интуитивно Хранене“ към Международната организация IE-PRO.

Форма на предлагане:

Курса се предлага  под формата на обучителни лекции в съчетание с практични задачи и целящи когнитивно-поведенчески промени- упражнения за освобождаване от симптомите на преяждане в следствие на нарушен контрол в храненето, включващии убеждения, мисли, емоции и поведения. От страна на Обучителя се предлагат в индивидуална дистанционна форма под формата на имейл комуникация: коментари, оценки и препоръки по отношение на прогреса, които се изпращат ежеседмично. 

Включена е и психо-диагностика преди стартиране на курса изцяло върху нарушените поведения на хранене и телесно приемане.

 Цената е 270 лв. за 9 седмици. Възможно е и разсрочено заплащане на 2 вноски по 135 лв. за 2 поредни месеца.

Стартиране на Обучението веднага след изпращане на попълнена регистрационна бланка и превод на таксата. 

За регистрация, моля изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com

 

Leave a Reply